13-Daagse groepsreis van Johannesburg naar Kaapstad

Ontdek alle classic highlights van Zuid Afrika in deze 13-daagse groepsrondreis met een internationaal gezelschap. U vindt in deze rondreis het beste van Zuid-Afrika van de Big Five in het Kruger Park tot en met de Winelands van de Cape region.

 

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Johannesburg. U gaat op eigen gelegenheid naar het hotel. U kunt de rest van de dag de omgeving verkennen of een optionele stadstour boeken. Om 18.00 uur ontmoet u in het hotel uw medereizigers en krijgt u van uw gids een briefing over de tour. Geniet samen van een heerlijk diner in een van de restaurants in de omgeving van Sandton (exclusief). Overnachting in het Protea by Marriot Balalaika of gelijkwaardig hotel.

Dag 2

Programma

Johannesburg - Hazyview (ontbijt). Na het ontbijt reist u, via de schitterende Panoramaroute, naar Hazyview. U ziet o.a de Blyde River Canyon en de Three Rondawels. Tevens bezoekt u Bourkes Luck Potholes en Wonder View, het hoogste uitkijkpunt op deze route. In Graskop kunt u op eigen kosten lunchen. Overnachting in het Casa do Sol Hotel & Resort of gelijkwaardig.

Dag 3

Programma

Krugerpark (ontbijt). Vandaag brengt u de hele dag door in het wereldberoemde Paul Krugerpark. U gaat op een begeleide safari in een gesloten voertuig. Optioneel kunt u een Full Day Game Drive boeken in een open safari voertuig. Overnachting in het Casa do Sol Hotel & Resort of gelijkwaardig.

Dag 4

Programma

Hazyview - Malelane (ontbijt/diner). Na een vroeg ontbijt gaat u weer op zoek naar wild in het Krugerpark. Of in een gesloten voertuig of optioneel in een open safarivoertuig. Via de Malelane Gate verlaat u het Krugerpark. Overnachting in de Pestana Kruger Lodge of gelijkwaardig.

Dag 5

Programma

Malelane - Hluhluwe (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u via het koninkrijk Eswatini naar Hluhuwe. Eswatini is het voormalige koninkrijk Swaziland. De Ezulwini-vallei staat algemeen bekend als de "Vallei van de Hemel" en bevat een aantal opmerkelijke natuurreservaten en ambachtelijke markten. Geniet onderweg van een lunch (voor eigen rekening). Overnachting in ANEW Hotel Hluhluwe & Safari’s of gelijkwaardig.

Dag 6

Programma

Hluhluwe - St. Lucia - Port Edward (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u naar St Lucia. Eventueel kunt u hier een boottocht maken op het meer van St. Lucia (voor eigen rekening). Bekijk zeldzame dieren in het wild en vogels, mangrovemoerassen en begroeide zandduinen. Hierna rijdt u naar Port Edward. Overnachting in het Wild Coast Sun of gelijkwaardig.

Dag 7

Programma

Port Edward - Mthatha (ontbijt). De ochtend is ter vrije besteding. Vervolgens gaat de reis via The Mandela Route, een mooie route via de N2 naar Mthatha. Hier kunt u de voetstappen volgen van de Zuid-Afrikaanse legende Nelson Mandela. Overnachting in het Hotel Garden Court Mthatha of gelijkwaardig.

Dag 8

Programma

Mthatha - Port Alfred (ontbijt/diner). Na een vroeg ontbijt rijdt u via Qunu naar de havenstad Port Alfred. Hier werd Nelson Mandela begraven en wordt nog steeds erkend als zijn geboorteplaats. Vervolgens gaat de reis verder naar het zuiden en laat in de middag komt u aan in het hotel in het hart van de Sunshine Coast. Geniet van de heerlijke lokale keuken. Overnachting in The Royal St Andrews Lodge of vergelijkbaar.

Dag 9

Programma

Port Alfred - Plettenberg Bay (ontbijt). Na een vroeg ontbijt kunt u genieten van een boottocht (als het weer het toelaat) langs de schilderachtige Kowie-rivier voordat u landinwaarts reist langs de Tuinroute. De Tuinroute ontleent zijn naam aan het ecologische diverse vegetatie van het gebied tussen de Indische Oceaan en de Tsitsikamma-bergen. U kunt genieten van een lunch in Tsitsikamma (eigen rekening) en u kunt een korte wandeling maken naar de hangbrug van de Storms River Mouth. Overnachting in The Dunes Hotel & Resort of gelijkwaardig.

Dag 10

Programma

Plettenberg Bay - Oudtshoorn (ontbijt). Na een heerlijk ontbijt reist u via Knysna naar Oudtshoorn in de Klein Karoo, Tijdens de ochtendexcursie kunt u prachtige foto’s maken van de de Knysna Lagoon en de Knysna Heads. Vervolgens gaat de reis verder naar struisvogelstad Oudtshoorn. De reis gaat via de Outeniqua Pass. U komt aan bij een struisvogelboerderij aan de rand van Oudtshoorn, waar een tractortour (voor eigen rekening) u laat kennis laat maken met de struisvogelindustrie. In de Cango Valley ontdekken gasten (voor eigen rekening) de spectaculaire ondergrondse wereld van de Cango Caves. Overnachting in Protea Hotel by Marriott Riempie Estate of gelijkwaardig.

Dag 11

Programma

Oudtshoorn - Kaapstad (ontbijt). Via route 62 gaat de reis verder langs steeds wisselende landschappen met valleien, bergketens, rivieren, fijnbos en bruggen naar Kaapstad. Deze route is mogelijk ook de langste wijnroute van de wereld. Onderweg bezoekt u de Robertson Wine Valley (keldertour en wijnproeverij niet inbegrepen). Overnachting in het StayEasy Cape Town City Bowl of gelijkwaardig.

Dag 12

Programma

Kaapstad (ontbijt). Vandaag bent u vrij om deze prachtige, voor vele de mooiste stad van de wereld te verkennen. Overnachting in het StayEasy Capetown City Bowl of gelijkwaardig.

Dag 13

Programma

Kaapstad. Vandaag komt er een eind aan deze tour. U neemt afscheid van uw medereizigers en uw gids. U kunt vandaag nog gebruiken om (optioneel) de Tafelberg te bezoeken. Einde reis….

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Genoemde overnachtingen, genoemde maaltijden, rondreis volgens programma, entreegelden van Blyde River Canyon, Bourke’s Luck Potholes, Wonder View, Kruger National Park conservation fee, Garden Route National Park conservation fee (Storms River Bridge) en service van een ervaren gids.

Exclusief:

Internationale vluchten, niet genoemde maaltijden, transfers van/naar de luchthaven, persoonlijke uitgaven zoals optionele excursies, drankjes en fooien.

Extra info:

Vertrek is op maandag, data op aanvraag.

1 persoonstoeslag op aanvraag.

Minimum aantal deelnemers is 2 en maximum 30 personen.

 

Alles was prima geregeld!

Fly In Safari Botswana:

Alles was prima geregeld! Goede lokale gidsen en de transfers waren ook OK. De reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: de rust in de Okavango Delta, verblijf in de luxe tenten en de tussentijdse vluchten.

De heer en mevrouw Kuper Zeeland
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.