16-Daagse Zimbabwe & Botswana Safari

Een rondreis door het prachtige Zimbabwe en het dierrijke Botswana. Een ervaring die men nooit zal vergeten! Deze rondreis maakt u in een kleinschalig gezelschap en onder begeleiding van ervaren reisleiders. Tijdens de rondreis verblijft u in kleinschalige lodges en verblijft u 2 nachten in een tent in de Okanvango Delta. Men mag zijn deel doen in de keuken, zodat men als een hechte groep deze ervaring gaat delen.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Johannesburg - Krugerpark (lunch/diner). U vertrekt om 06.30 uur uit Johannesburg naar het noordelijk deel van het beroemde Krugerpark. U maakt vandaag al gamedrives in de safaritruck, hopelijk ziet u vandaag al het eerste wild. U overnacht in het Krugerpark National Park/ Letaba Chalets.

Dag 2

Programma

Krugerpark (volpension). Vandaag vroeg op en gaat u de hele dag op safari in het noordelijk deel van het Krugerpark, de Parfuri regio. Aan het eind van de middag verlaat u het Krugerpark en overnacht u in een lodge net buiten het Krugerpark. Overnachting in de Awelani Lodge in een ensuite-tent.

Dag 3

Programma

Krugerpark – Great Zimbabwe (volpension). U gaat de grens over naar Zimbabwe bij Beitbridge. U rijdt richting het noorden en maakt u onder leiding van een lokale gids een wandeling, u verkent de “Great Zimbabwe Monuments”. Overnachting in het Great Zimbabwe Hotel.

Dag 4

Programma

- 5: Great Zimbabwe - Matobo N.P. (volpension). Vandaag rijdt u via Bulawayo naar het Matobo N.P. Samen met de groep geniet u van een ‘sundowner’ met uitzicht op het park. De volgende ochtend bezoekt u World’s View en het graf van Cecil Rhodes en gaat u lopend door het Matobo N.P. op zoek naar neushoorns. Ook vindt u hier prachtige Bushman tekeningen. 2 overnachtingen in Hermits Peak.

Dag 6

Programma

- 7: Matobo N.P. - Hwange N.P. (volpension). De reis gaat naar het Hwange N.P. Het park staat bekend om zijn grote olifantenpopulatie. U maakt hier een gamedrive in een open 4WD landrover onder leiding van een ervaren ranger. 2 overnachtingen in de Miombo Safari Lodge.

Dag 8

Programma

- 9 Hwange N.P. - Victoria Falls (ontbijt). Na het ontbijt gaat u naar Victoria Falls. U brengt een bezoek aan de prachtige watervallen. De rest van de dagen is ter vrije besteding. U kunt (optioneel) wildwatervaren op de machtige Zambezi rivier, gaan "bungee jumpen" of een rondvlucht maken boven de watervallen. 2 overnachtingen in het Rainbow Hotel (gratis WiFi).

Dag 10

Programma

Victoria Falls - Chobe N.P. (volpension). U rijdt vandaag naar Kasane in Botswana, gelegen aan de grens van het Chobe N.P. Uw accommodatie ligt aan de Chobe rivier, welke vloeit langs de noordgrens van het Chobe N.P. Een geliefde drinkplaats van grote kuddes olifanten. U maakt een boottocht op de Chobe Rivier en kunt genieten van het wild en de zonsondergang. Overnachting in Thebe River Safaris (WiFi beschikbaar).

Dag 11

Programma

Chobe N.P. - Nata (ontbijt/lunch). Vroeg in de morgen gaat u op safari in het Chobe N.P. in een open 4WD. Vervolgens rijdt u in zuidelijke richting door het Kasane Forest Reserve naar Nata, het gebied van de grote zoutpannen. Overnachting in de Nata Lodge in luxe tenten.

Dag 12

Programma

- 13: Nata - Okavango Delta (volpension). Na het ontbijt gaat u in een open safarivoertuig naar de beroemde, waterrijke Okavango Delta. Per kano vaart u naar een eiland middenin de Delta. Hier gaat u 2 nachten wild kamperen in koepeltenten. Een onvergetelijke ervaring! Na het ontbijt en een simpele “bush shower” gaat u de hele dag op zoek naar wild, u wandelt en vaart door het park. 2 overnachtingen op een camping in de Okavango Delta.

Dag 14

Programma

Okavango Delta - Maun (ontbijt/lunch). In de middag gaat u terug naar Maun. Optioneel kunt u een vlucht over de Delta maken (ca. USD 120 p.p.). Overnachting in het Island Safari Lodge.

Dag 15

Programma

Maun – Khama (volpension). Vandaag rijdt u naar het zuiden door de Kalahari naar het Rhino Sanctuary, een ’community-based Wildlife’-project van de lokale bevolking. ’s Middags gaat u op safari op zoek naar neushoorns. Overnachting in het Khama Rhino Sanctuary.

Dag 16

Programma

Khama - Johannesburg (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u terug naar Johannesburg, waar u om ca. 18.00 uur arriveert.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Rondreis van/naar Johannesburg per 4×4 safaritruck, overnachtingen rondreis: 13 x in kleine lodges en 2 nachten tentenkamp in de Okavango. Elke tent heeft twee veldbedden met linnen en een eigen chemicaliën toilet. Gedeelde emmer-douchetent met warm water van het vuur, genoemde maaltijden, genoemde excursies en safari’s.

Exclusief:

Overige drankjes & maaltijden, fooien, visumkosten, optionele excursies, persoonlijke uitgaven, huur slaapzak en kussen (prijs op aanvraag).

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min. 4, max. 12 personen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Toeslag USD 300 p.p. ter plaatse te voldoen aan de reisleiding.

Bagagebeperking: max. 12 kg per persoon in zachte reistassen, fototas en handbagage. WiFi is niet altijd beschikbaar.

Indien u als alleenreizende een tent/kamer wilt delen met een andere reiziger van hetzelfde geslacht, dan vervalt de eenpersoonstoeslag van €420,- per persoon.

De reis is ook mogelijk als kampeersafari, waarbij u overnacht in een koepeltent met matras. U zet uw eigen tent op.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.