19-Daagse groepsreis “The Long White Cloud”

U zult onder de indruk zijn als u het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland doorkruist. Van de hete baden van Franz Josef, een exclusieve TreadRight-ervaring in Rotorua, naar de dappere diepten van Queenstown, de avontuurlijke hoofdstad. U ontdekt buitengewone landschappen en eeuwenoud erfgoed, zoals maar weinigen het eerder hebben gezien. Een veelzijdige groepsrondreis met maar maximaal 20 deelnemers in internationaal gezelschap met ervaren Engelstalige chauffeur/gids.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Christchurch. Welkom in Nieuw-Zeeland. Na aankomst volgt de privé transfer naar uw accommodatie. In de vanavond is een welkomstreceptie. Overnachting in Hotel Montreal.

Dag 2

Programma

Christchurch – TranzAlpine – Franz Josef. Ontbijt en diner. U reist aan boord van de TranzAlpine-trein door de Zuidelijke Alpen. U bezoek vanuit Arthur&apos Pass het stadje Hokitika en maakt kennis met een lokale greenstone (jade) carver. U reist verder naar Franz Josef, waar u twee nachten doorbrengt in een milieuvriendelijk Retreat, genesteld in de wildernis. Overnachting in Te Waonui Forest Retreat.

Dag 3

Programma

Franz Josef. Ontbijt. Vanmorgen verkent u Franz Josef, waar een lokale gids de geschiedenis achter de imposante Franz Josef-gletsjer uitlegt. Overnachting in Te Waonui Forest Retreat.

Dag 4

Programma

Franz Josef – Arrowtown – Queenstown. Ontbijt en diner. Vanmorgen ontdekt u de machtige Haast-rivier, terwijl u er doorheen vaart tijdens een gesloten River Jetboat. Geniet van een lunch bij Makarora, verken daarna de historische goudnederzetting van Arrowtown. Tot slot heeft u een korte oriëntatie van het adembenemende Queenstown. U verblijft hier 3 nachten. Overnachting in Hotel St. Moritz.

Dag 5

Programma

Queenstown. Ontbijt en diner. Dag ter vrije besteding. Geniet van het prachtige Queenstown. Misschien een wijntour of zelfs een adrenaline-gevulde activiteit. Overnachting in St. Moritz.

Dag 6

Programma

Queenstown. Ontbijt en diner. Dag ter vrije besteding. Geniet vanavond van een Local Dining Experience in een van de meest exclusieve restaurants van Queenstown. Overnachting in St. Moritz.

Dag 7

Programma

Queenstown – Te Anau – Milford Sound. Ontbijt en diner. Reis zuidwaarts langs de oevers van Lake Wakatipu naar Te Anau en dan door het regenwoud van Werelderfgoed Fiordland Nationaal Park. U verblijft 2 nachten in de prachtige Milford Sound Lodge, met uitzicht op de magische Cleddau-vallei. Overnachting in Milford Sound Lodge.

Dag 8

Programma

Milford Sound. Ontbijt, lunch en diner. Word wakker met de ontzagwekkende schoonheid van de Milford Sound. U komt meer te weten over het Fiordland met uw lokale expert en vaart vervolgens door een prachtig gebied, u ziet de inheemse flora en fauna, bezoek een Underwater Observatory of ga in een adembenemende omgeving kajakken! Overnachting in Milford Sound Lodge.

Dag 9

Programma

Milford Sound – Gore – Dunedin. Ontbijt en diner. U verlaat het majestueuze Fiordland National Park en reist naar het pittoreske Zuid-Otago. U komt door het muzikale stadje Gore alvorens u aankomt in Dunedin, de meest zuidelijke stad van het land. U verblijft hier 2 nachten. Overnachting in Distinction Dunedin Hotel.

Dag 10

Programma

Dunedin. Ontbijt. Neem vanochtend deel aan een exclusieve rondleiding door het kasteel van Larnach. De middag is ter vrije besteding. Misschien kunt u een cruise maken langs het schiereiland Otago. Overnachting in Distinction Dunedin Hotel.

Dag 11

Programma

Dunedin – Omarau – Timaru – Christchurch. Ontbijt, lunch en diner. Reis langs de oostkust, door Omarau. U komt weer terug in Christchurch. U maakt hier een sightseeing tour en u hoort hier alles over de geschiedenis van deze bijzondere stad. Overnachting in Hotel Montreal.

Dag 12

Programma

Christchurch – Kaikoura – Wellington. Ontbijt en diner. Reis langs de Pacific Coast naar de hoofdstad van het walvissen spotten, Kaikoura. Ga verder naar het kustplaatsje Picton. Vervolgens steekt u de Cook Strait over tijdens een geweldige ferryovertocht. In Wellington heeft u een sightseeing tour door de stad en bezoekt dan het Te Papa Museum. U verblijft 2 nachten in Wellington. Overnachting in Sofitel Wellington.

Dag 13

Programma

Wellington. Ontbijt. Dag ter vrije besteding. Bezoek de Weta-grot, huis van de creatieve tovenaars achter The Lord of the Rings en De Hobbit-trilogieën of maak een wandeltocht door Wellington. Overnachting Sofitel Wellington.

Dag 14

Programma

Wellington – Hawke&apos Bay. Ontbijt en diner. Reis door het melkvee gebied van Manawatu naar Napier in Hawke&apos Bay. Geniet vanavond van wijnproeven en Local Dining Experience in een van de wereldberoemde wijnmakerijen. U verblijft 2 nachten in Hawke&apos Bay. Overnachting in Porters Boutique Hotel.

Dag 15

Programma

Hawke&apos Bay. Ontbijt en diner. Geniet van een ontspannen start voordat u eropuit trekt om Napier te gaan verkennen. Een lokale gids neemt u mee voor een wandeltocht waarbij u inzicht krijgt in de Art Deco-stijl van de stad. Geniet vanavond van een diner in uw hotel. Overnachting in Porters Boutique Hotel.

Dag 16

Programma

Hawke&apos Bay – Rotorua. Ontbijt en diner. Geniet van een ontspannen ochtend voordat u de reis voortzet naar het nabijgelegen Rotorua. U bezoekt de spectaculaire Huka-watervallen voordat u aankomt in Rotorua voor een sightseeing tour. U bezoek later het Whakarewarewa Village voor inzicht in het leven van Maori. Vanavond is uw Local Dining Experience een authentieke Māori Hangi en een concert in het Tamaki Māori Village. U verblijft 2 nachten in Rotorua. Overnachting in Pullman Hotel.

Dag 17

Programma

Rotorua. Ontbijt. U gaat vandaag naar de adembenemende Redwoods Treewalk, hier geniet u een verhoogd vogelperspectief van de 115 jaar oude sequoia reuzen. De volgende stop is Rainbow Springs Nature Park. Ontdek de inheemse flora die groeit rond de kristalheldere mineraalwater bronnen en misschien spot u zelfs wel een kiwi. Overnachting in Pullman Hotel.

Dag 18

Programma

Rotorua – Auckland. Ontbijt en diner. Onderweg bezoekt u de beroemde Waitomo-grotten voor een exclusieve 5-sterren Eco Glowworm-ervaring. Reis door de Dairy County Waikato naar Auckland. &apos avonds proost u gezamelijk tijdens een heerlijk afscheidsdiner. Overnachting is Hotel Sofitel Auckland Viaduct Harbour.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Luchthaventransfers, overnachtingen in goede hotels, vervoer per comfortabele touringcar met Wifi en airconditioning, genoemde maaltijden, service ervaren Engelstalige gids/chauffeur, excursies volgens programma en entreegelden Nationale Parken.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Aantal deelnemers: maximaal 20 personen.

Alles was prima geregeld!

Fly In Safari Botswana:

Alles was prima geregeld! Goede lokale gidsen en de transfers waren ook OK. De reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: de rust in de Okavango Delta, verblijf in de luxe tenten en de tussentijdse vluchten.

De heer en mevrouw Kuper Zeeland
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.