22-Daagse ‘Trade Route’ – Zambia, Malawi, Mozambique & Zuid-Afrika

Tijdens deze avontuurlijke rondreis ontdekt u het ongerepte Afrika. Een diverse en fascinerende reis langs de oude handelsroutes. Gedurende uw ontdekkingsreis door Zambia, Malawi, Mozambique en Zuid-Afrika kunt u genieten van de safari’s, de cultuur en sportieve activiteiten. De soms lange afstanden worden afgewisseld met diverse activiteiten, zoals een kanotocht op de Zambezi, safari’s in South Luangwa en het Krugerpark, snorkelen bij Lake Malawi en aan de kust van Mozambique. U overnacht op campings en in een aantal lodges/guesthouses.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Aankomst in Livingstone. U ontmoet de groep om 14.00 uur. 2 overnachtingen op een camping met zwembad.

Dag 2

Programma

Livingstone (ontbijt). Dag ter vrije besteding. Breng een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen. Of u kunt gaan wildwater raften, een rondvlucht boven de watervallen maken of een bungeejump maken van 111 meter!

Dag 3

Programma

Livingstone - Kafue River (volpension). Vandaag rijdt u ca. 500 km over de glooiende heuvels van het Miombo woud naar de Kafue Rivier. Overnachting op een camping.

Dag 4

Programma

Lower Zambezi (volpension). Vandaag gaat u een prachtige kanotocht maken op de Zambezi. Geniet van het adembenemende landschap. U kampeert midden in de wildernis op een eiland. Een onvergetelijke ervaring!

Dag 5

Programma

Lower Zambezi (volpension). U vervolgt uw kanotocht door dit gebied dat rijk is aan olifanten, nijlpaarden en ander wildleven. Per motorboot wordt u teruggebracht naar de Kafue Rivier. Overnachting op een camping.

Dag 6

Programma

Kafue Rivier – Lusaka - Petauke (volpension). Boodschappen doen in de hoofdstad Lusaka. Aansluitend rijdt u tot zonsondergang verder richting het South Luangwa N.P. Overnachting in Chimwemwe Lodge.

Dag 7

Programma

Petauke - South Luangwa N.P. (volpension). South Luangwa N.P. is een ongerept park en is één van de mooiste parken van Afrika. Hier kunt u vele dieren observeren, zoals nijlpaarden, olifanten, leeuwen en luipaarden. 3 overnachtingen op een camping aan de oevers van de Luangwa-rivier.

Dag 8

Programma

- 9: South Luangwa N.P. (volpension). Deze dagen maakt u safari’s in dit prachtige gebied in open landrovers. Ook wandelingen staan op het programma en ook een nachtsafari mag natuurlijk niet ontbreken (afhankelijk van het seizoen).

Dag 10

Programma

- 11: South Luangwa N.P. - Lake Malawi (volpension). Vandaag gaat u naar Malawi, “het warme hart van Afrika”. In Lilongwe, de hoofdstad van Malawi, maakt u een stop voor boodschappen, voordat u naar het kamp reist aan het strand van Lake Malawi. De volgende dag kunt u genieten van de fantastische baaien en grotten tijdens een bootexcursie. 2 overnachtingen op een camping.

Dag 12

Programma

- 13: Lake Malawi - Mozambique (volpension). Tijdens deze 2 lange reisdagen rijdt u via de Zobue grenspost naar Mozambique. U steekt de Zambezi Rivier over en reist door het ongerepte Tete gebied. 2 overnachtingen op eenvoudige campings (faciliteiten zijn basic).

Dag 14

Programma

Mozambique - Vilanculos (volpension). Vandaag arriveert u na ca. 530 km in Vilanculos, gelegen aan de Indische Oceaan. 2 overnachtingen in Vilanculos.

Dag 15

Programma

Bazaruto eilanden (ontbijt, lunch). U maakt een prachtige dagtocht op een dhow (lokale zeilboot) om de Magaruque archipel te ontdekken. Heerlijk genieten van de blauwe zee, witte zandstranden en verse vis. U kunt hier geweldig snorkelen.

Dag 16

Programma

Vilanculos – Inhambane (volpension). U vervolgt uw weg naar de voormalige Arabische handelsstad Inhambane. Hier werden ivoor, goud, kruiden en slaven verkocht. U brengt een bezoek aan de 200 jaar oude kathedraal en sprookjesachtige markt met lokale verse producten. 2 overnachtingen in Bayview Lodge.

Dag 17

Programma

Inhambane (ontbijt, lunch). Dag ter vrije besteding. Wat dacht u van duiken, diepzeevissen, surfen of een oceaan safari? Hier kunt u diverse, optionele activiteiten ondernemen.

Dag 18

Programma

Inhambane – Chizavane (ontbijt, lunch). U reist weer terug naar het zuiden langs de kust naar een visserslodge op het strand ten noorden van Xai-Xai. De lodge ligt op de kustduinen met een prachtig uitzicht op de omringende natuurlijke bush en het uitgestrekte strand. Een ideale locatie om ideaal om te snorkelen en zwemmen. De laatste avond op het strand kunt u genieten van een visbraai (barbecue) in het restaurant van de lodge met uitzicht op de Indiaanse Oceaan. Overnachting in East Africa Safari’s Casita.

Dag 19

Programma

- 20: Chizavane - Krugerpark (volpension). Via het Transfrontier Limpopo Park rijdt u naar het beroemde Krugerpark. Hier gaat u genieten van safari’s door deze prachtige Afrikaanse wildernis, op zoek naar leeuwen, olifanten en vele andere mooie dieren. 2 overnachtingen op een camping.

Dag 21

Programma

Greater Krugerpark (volpension). In de ochtend heeft u nog een game drive. U verlaat het Krugerpark en overnacht in een privé-game lodge in de Greater Kruger. Er is tijd om te relaxen. In de lodge heeft u een laatste diner onder de sterren. Overnachting in Makuwa Safari Lodge.

Dag 22

Programma

Greater Krugerpark - Johannesburg (ontbijt). Vanochtend reist u via de Panorama Route en bezoekt u God's Window en de Three Sisters. In de loop van de middag keert u terug naar Johannesburg, u komt hier om ca. 17.00 uur aan.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

rondreis van Livingstone naar Johannesburg in een speciale safari truck, 14 overnachtingen op campings (2x zeer basic camping) en 7 overnachtingen in lodges of guesthouses, genoemde maaltijden, excursies en safari’s volgens programma. 2 Engelstalige Sunway reisleiders.

Exclusief:

Persoonlijke uitgaven, optionele excursies, overige drankjes & maaltijden, fooien, visumkosten en huur slaapzak en kussen (prijs op aanvraag).

Toeslag: USD 400 p.p. ter plaatse te voldoen aan de reisleiding.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min. 4, max. 12 personen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: max. 12 kg per persoon in zachte reistassen, fototas en handbagage.

Er wordt van de deelnemers verwacht dat ze meehelpen in de keuken en bij de op- en afbouw van de tenten.

Indien u als alleenreizende een tent wilt delen met een andere reiziger van hetzelfde geslacht, dan vervalt de eenpersoonstoeslag van € 210,- per persoon.

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.