3-Daags verlengingspakket Victoria Falls

Ideaal fly-in pakket om bijvoorbeeld uw Zuid-Afrika reis mee te verlengen. U vliegt comfortabel met Britisch Airways/Comair van Johannesburg naar Victoria Falls (Zimbabwe). U verblijft 2 nachten in het hotel van uw keuze. Breng een bezoek aan de machtige watervallen van Victoria Falls en geniet van een mooie boottocht!

Vertrekperiodes & prijzen

vanafprijs: €590
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Johannesburg – Victoria Falls. Vandaag vliegt u met British Airways/Comair van Johannesburg naar Victoria Falls. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een lokale vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Bij zonsondergang gaat u genieten van een boottocht op de Zambezi Rivier, onder het genot van een hapje en een drankje. 2 overnachtingen in een hotel naar keuze.

Dag 2

Programma

Victoria Falls (ontbijt). Vandaag brengt u onder begeleiding van een gids een bezoek aan de indrukwekkende watervallen van Victoria Falls. Vanaf de diverse uitzichtpunten kunt u dit waterspektakel aanschouwen. De middag heeft u ter vrije besteding. Zo kunt u een helikoptervlucht boven de watervallen maken, een bungeejump doen of gaan raften (optionele activiteiten). U zult zich zeker niet vervelen!

Dag 3

Programma

Victoria Falls – Johannesburg (ontbijt). Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. U vliegt terug naar Johannesburg.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Genoemde vluchten Johannesburg-Victoria Falls v.v, 2 overnachtingen in hotel van uw keuze, dagelijks ontbijt, genoemde transfers, Sunset boottocht en excursie naar de Victoria Watervallen.

Exclusief:

Luchthavenbelastingen (ca. € 280 p.p.), overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Vertrekdata:

Dagelijks.

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.