4-Daags ongerept Mana Pools avontuur

Zeer bijzonder fly-in pakket om bijvoorbeeld uw Zuidelijk Afrika reis mee te verlengen. U vliegt vanaf Victoria Falls of Harare naar het prachtige ongerepte Mana Pools. Hier verblijft u in een zeer comfortabel mobile tented camp aan de oever van de rivier en gaat u per open landrover en kano dit magnifieke waterrijke gebied verkennen.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Victoria Falls of Harare – Mana Pools (diner). Vandaag vliegt u per klein vliegtuig van Victoria Falls of Harare naar Dandawa in Mana Pools (vluchtduur ca. 2 uur). Transfer naar uw kamp, schitterend gelegen aan de Zambezi Rivier. Geniet ’s avonds van de mooie zonsondergang, onder het genot van een hapje en een drankje. 3 overnachtingen in het Zambezi Lifestyle Mobile Camp.

Dag 2

Programma

- 3: Mana Pools (volpension). Deze dagen brengt u door in deze juweel van Zimbabwe. Geniet van de safari activiteiten, die vanuit uw kamp worden aangeboden. De beste manier om Mana Pools te verkennen is per kano. Maar ook wandelsafari’s en safari’s per open landrover behoren tot de mogelijkheden. Ook vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Dit wildrijke gebied is het thuis van elanden, olifanten, wilde honden, buffels, luipaarden, leeuwen, waterbokken en vele andere diersoorten. Mana staat in de Shona taal voor ‘vier’ en refereert naar de vier grote permanente meren in dit gebied. Hier vindt u vele nijlpaarden, krokodillen en grote kuddes olifanten.

Dag 4

Programma

Mana Pools - Victoria Falls of Harare (ontbijt). Vandaag vliegt u van Dandawa luchthaven naar Victoria Falls of Harare.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Genoemde binnenlandse vluchten, 3 overnachtingen in Zambezi Lifestyles (comfortabele tent met bed en en-suite badkamer), alle maaltijden, lokale drankjes, wasservice (geen ondergoed), transfers, entreegeld park en safari activiteiten.

Exclusief:

Luchthavenbelastingen ter plaatse (ca. USD 15 p.p. per vlucht), overige drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Van Victoria Falls naar Harare € 2.110

Van/naar Victoria Falls € 2.290

Van/naar Harare € 1.925

Aantal deelnemers: min. 2 personen

Extra informatie: het kamp is gesloten in de periode 11.12-31.03.

Vertrekdata:

Dagelijks.

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.