5-Daagse safari van Nairobi naar Mombasa

Geniet voorafgaande aan uw strandvakantie in Mombasa van een indrukwekkende safari vanuit Nairobi. U bezoekt het Amboseli N.P, Tsavo N.P. en het Taita Hills Game Sanctuary. Maak kennis met het spectaculaire wildleven van Kenia, geniet van de onvergetelijke ‘sundowners’ en aanschouw de magnifieke top van beroemde Kilimanjaro, ook wel ‘dak van Afrika’ genoemd. Na deze 5-daagse safari wordt u afgezet bij uw strandhotel in bijvoorbeeld Diani Beach.

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Nairobi. Transfer naar uw hotel in Nairobi. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u Nairobi verkennen, een excursie maken naar het Giraffe Center of een bezoek brengen aan het Elephant Sanctuary. Overnachting in het Eka Hotel.

Dag 2

Programma

Nairobi – Amboseli N.P. (volpension). Na een ontspannen ontbijt rijdt u naar het Amboseli N.P. Onderweg geniet u van een picknicklunch. Op weg naar uw accommodatie nabij het Amboseli N.P. kunt u genieten van het wild dat u ziet. Overnachting in Amboseli Serena Safari Lodge

Dag 3

Programma

Amboseli N.P. – Tsavo West N.P. (volpension). Na de ochtendsafari kunt u heerlijk ontspannen. Na de lunch gaat u op weg naar Tsavo West. U rijdt langs de spectaculaire Shetani lavavelden naar het Tsavo National Park. Onderweg naar de lodge kunt u al genieten van het wild. Overnachting in Kilaguni Serena Safari Lodge.

Dag 4

Programma

Tsavo West N.P. - Taita Hills G.S. (volpension). Tijdens de ochtendsafari brengt u een bezoek aan de Mzima bronnen. U gebruikt de lunch in de Lodge. Vervolgens gaat u naar Taita Hills Game Sanctuary. De middag is ter vrije besteding. U kunt het wild zien dat komt drinken bij de waterplaats vanuit de ondergrondse observeerplaats of vanaf uw balkon. Overnachting in Salt Lick Safari Lodge.

Dag 5

Programma

Taita Hills G.S. – Mombasa (ontbijt/lunch). Geniet na het ontbijt van een laatste safari in het mooie Taita Hills Sanctuary. De lunch gebruikt u in de Taita Hills Safari Lodge. Na de lunch vertrekt u naar Mombasa. In de namiddag arriveert u bij uw strandhotel.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

overnachtingen met vermelde maaltijden, vervoer per 7-persoons 4×4 safarivoertuig met pop-up dak en gegarandeerde raamplaats, Engelssprekende gids/chauffeur, entreegelden nationale parken, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Vertrek op woensdag

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2, max. 7 personen.

Wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.