5-Daagse Zeil Safari Auckland

Auckland staat bekend als ‘The City of Sails’ en ligt op de drempel van de Hauraki Gulf, met meer dan 50 verbluffende eilanden met tientallen stranden, natuurreservaten, regionale parken en scheepswrakken. De Hauraki Gulf is een uitgestrekt avonturenparadijs, dat er op wacht om ontdekt te worden. U reist op een modern privé zeiljacht, met een ervaren schipper die overal zorg voor draagt. Geniet relaxed van de tocht of assisteer de crew tijdens het zeilen. De cabines zijn elegant en comfortabel, zodat u heerlijk kunt ontspannen terwijl u zeilt door de meest prachtige havens ter wereld.

Zeiljacht

Bavaria 46 (46 ft = 14 meter). Een groot zeiljacht speciaal ontworpen voor charters. Er zijn 3 ruime tweepersoons cabins met eigen douche en een 4e cabin met 2 enkele bedden. Verder is er een ruime salon en een volledig uitgeruste keuken.

Rangitoto Island:

Rangitoto ligt het dichtst bij Auckland en heeft een verbazingwekkend vulkanisch landschap van zwarte lava, wat langzaam wordt overgenomen door mos, planten en bomen. Het is het grootste Pohutukawa-bos op aarde. Een stevige wandeling naar de top van 260 meter vanaf Islington Bay, wordt beloond met een overweldigend uitzicht op de Hauraki Gulf. De verscholen baaien, stranden en wandelroutes zijn kenmerkend voor dit eiland.

Kawau Island:

Dit eiland is een waar juweel en zeker een bezoek waard. De mijn werd gevestigd rond 1840, kort nadat er bij toeval koper werd ontdekt. Fascinerende overblijfselen van de ondergrondse mijn, een machinehuis en een kleine smelterij zijn behouden. Breng een bezoek aan het prachtige Mansion House, een historische woonstee van de gouverneur van Nieuw-Zeeland tijdens het eind van de 19e-eeuw. Wandelroutes voeren door de tuinen naar stranden en kleurrijke pauwen stappen trots over de gazons.

Waiheke Island:

Het eiland heeft slechts een lengte van een kleine 20 km, maar er zijn 22 gevestigde wijngaarden, een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van luxe restaurants tot strandcafés en gouden zandstranden, waar u heerlijk kunt zwemmen. Oneroa, de spil van Waiheke, heeft een unieke dorpssfeer.

Tiritiri Matangi Island:

Dit eiland is een wetenschappelijk reservaat. Het wildleven, de natuur en de historische waarden worden beschermd. De vuurtoren uit 1864 is één van de oudsten in Nieuw-Zeeland en de enige die gemakkelijk toegankelijk is voor publiek. Er zijn verschillende wandelroutes, waar u zeldzame en bedreigde vogels kunt spotten en de historie van het eiland kunt voelen.

 

prijscategorie: €€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Amsterdam – Hong Kong. Vandaag wordt u opgewacht op de luchthaven en naar Charter Link gebracht, waar u wordt begroet door uw schipper. Na check in volgt een uitgebreide uitleg over het zeiljacht, inclusief navigatie, voor anker gaan, veiligheidsregels en praktische handelingen. Tevens krijgt u uitleg over de vaarroute en de bezienswaardigheden. Vanmiddag begint uw avontuur!

Dag 2

Programma

- 4: Hauraki Gulf. De volgende hoogtepunten en activiteiten zijn voorbeelden van wat u kunt verwachten tijdens uw cruise (wijzigingen voorbehouden). Uw schipper stelt dagelijks een reisplan voor, zodat u verzekerd bent van de meest geweldige ervaring tijdens deze cruise. Uw programma is afhankelijk van weer- en de zeilomstandigheden, het seizoen en uw persoonlijke voorkeuren. Wandel naar de top van het vulkanische eiland Rangitoto. Ga voor anker bij Motuihe Island om te zwemmen, wandelen en te genieten van een heerlijk diner en de zonsondergang. Bezoek Waiheke Island: bezichtig de kunst van Oneroa en proef de heerlijke lokale wijnen. Zeil naar de vele baaien: Garden Cove, Owhiti Bay en Hooks Bay. Bezoek Kawau Island: u kunt heerlijk zwemmen in een rustige baai of een wandeling maken naar de ruïnes van een oude kopermijn. Een bezoek aan Rakino Island is ook zeker een aanrader! Een pittoreske plek voor zwemmen, vissen en een romantisch diner

Dag 5

Programma

Hauraki Gulf – Auckland. Rond de middag keert u terug in Auckland. U neemt afscheid van uw schipper en vaart in 10 minuten met de ferry van Bayswater terug naar het centrum van Auckland. 

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

 Inclusief:

Huur van het zeiljacht, inclusief schipper, brandstof, beddengoed, 6x ontbijt, water, koffie/thee, genoemde activiteiten, meet & greet en transfer naar de jachthaven (vanaf het vliegveld of uw hotel).

Exclusief:

Vluchten, overige drankjes, transfer op de vertrek dag, ferry van Davenport naar Auckland op dag 5 en  persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Vertrekdata: dagelijks (van 01 oktober tot 31 mei, geen vertrek in de wintermaanden).

Belangrijk: voor deze unieke reis gelden aangepaste reis- en annuleringsvoorwaarden.

Het programma is afhankelijk van het weer en wordt alleen uitgevoerd als de weersomstandigheden dit toelaten. Het staat de schipper vrij het dagprogramma te veranderen als dit nodig is.

 

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.