7-Daagse beklimming van de Kilimanjaro

Deze reis is voor avonturiers, die de wens hebben om de Kilimanjaro, die een totale hoogte heeft van 5.896 meter en daarmee de hoogste berg van het Afrikaanse continent is, te beklimmen. Deze berg behoort tot de 7 hoogste bergen ter wereld en biedt diverse routes om uw droom te verwezenlijken.

Marangu Route: Deze route wordt gezien als de makkelijkste en meest populaire route. De route is ook geschikt voor de niet ervaren klimmers. U verblijft in comfortabele berghutten.

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kilimanjaro - Moshi. Transfer van de luchthaven naar het Springlands Hotel, waar u ’s middags een briefing bijwoont. Overnachting in het Springlands Hotel. 

Dag 2

Programma

Moshi - Mandara Hut (volpension). Vandaag begint uw avontuur! Na het ontbijt transfer naar de Marangu Gate (1.840 m). In ca. 3-5 uur wandelt u door het bos naar de Mandara Hut (2.700 m). ’s Middags kunt u de Maundi Crater bezoeken of relaxen en de vogels en apen nabij de hut observeren. Overnachting in de Mandara Hut. 

Dag 3

Programma

Mandara Hut - Horombo Hut (volpension). Vandaag loopt u in ca. 4-6 uur door een moerasgebied naar de volgende hut (3.720 m). U ervaart nu zeker dat u boven de wolken bent. Overnachting in de Horombo Hut. 

Dag 4

Programma

Horombo Hut - Kibo Hut (volpension). Na het ontbijt gaat het pad gelijkmatig omhoog en komt u langs het laatste waterpunt. In ca. 4-5 uur bereikt u de volgende hut (4.700 m). Overnachting in de Kibo Hut.

Dag 5

Programma

Kibo Hut - Uhuru-Peak - Horombo Hut (volpension). Rond 01.00 uur vertrekt u voor de steile klim in ca. 5-6 uur naar Gillman’s Point (5.685 m), die u rond zonsopkomst zult bereiken. Geniet van de zonsopkomst op deze bijzondere locatie! Vervolgens gaat u naar Uhuru Peak (5.896 m), het hoogste punt van Afrika! Om hier te staan is een ongelooflijke ervaring! De afdaling gaat verrassend snel en na een lange dag (totaal ca. 11-15 uur) arriveert u in de hut. Overnachting in de Horombo Hut.

Dag 6

Programma

Horombo Hut - Moshi (ontbijt). Vandaag wandelt u in ca. 5-6 uur via Mandara naar de park gate, waar u uiteraard een herinnering van uw avontuur ontvangt. Vervolgens transfer naar uw hotel, waar u de vele indrukken van de afgelopen dagen tot u door kunt laten dringen. Overnachting in het Springlands Hotel. 

Dag 7

Programma

Moshi - Kilimanjaro (ontbijt). Na het ontbijt transfer naar de luchthaven. Of u kunt uw reis vervolgen naar de prachtige nationale parken van Tanzania.  

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, alle transfers, Engelstalige berggids en dragers op de Kilimanjaro, parkentreegelden en bergreddingskosten.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2 personen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Extra info: de beklimming is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Andere routes (zoals Machame-, Shira- en de Rongai Route) zijn ook te boeken.

Vertrekdata:

Dagelijks.

Het was een onvergetelijke reis!

Privé rondreis Madagascar:

Het was een onvergetelijke reis! We hadden een super gids en een hele fijne chauffeur. Over de accommodaties waren we zeer tevreden, Le Grenat vonden we het minst. Tsara camp was helemaal geweldig. Bij Ifaty hebben we een boottocht gemaakt met een motorboot en diverse walvissen gezien. Madagascar is echt een prachtig land, schitterende natuur en hele vriendelijke mensen! Bedankt voor het regelen van deze prachtige reis.

Familie Schotman Maasdam
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.