7-Daagse luxueuze Fly-In safari Botswana in Classic Camps

Tijdens deze unieke fly-in safari verblijft u in uitstekende en luxueuze lodges en maakt u safari’s in de meest fascinerende gebieden van Botswana. Alle lodges hebben hun eigen unieke sfeer, maar kenmerken zich allemaal door een gunstige ligging, luxueuze accommodatie en deskundige safaribegeleiding. De kamers in de Classic Camps zijn nog altijd bijzonder comfortabel en voorzien van alle gemakken, maar in vergelijking met de Premier Camps iets minder luxueus.

 

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

- 2: Maun – Savuti (volpension). Van Maun vliegt u met een klein vliegtuig naar het Savuti Camp. De thuisbasis van Savuti Camp is het Linyanti Wildlife Reserve, met exclusief gebruik van het beroemde droge Savuti Channel. Het is één van de beste gebieden om roofdieren te zien, waaronder leeuwen en luipaarden. Het kamp heeft 6 tenten op verhoogde houten platforms, eetgelegenheid en een pub. Er is een klein zwembad voor verfrissing. Het kamp heeft uitzicht op een waterdrinkplaats, dat grote aantallen wild aantrekt. Activiteiten bestaan uit dag- en nachtsafari’s in open landrovers en wandelingen. 2 overnachtingen in het Savuti Camp.

Dag 3

Programma

- 4: Savuti - Jacana (volpension). Transfer per vliegtuigje van Savuti naar Jacana. Jacana is gelegen op een prachtig eiland in de Jao-concessie in de Okavango-delta. Omringd door het seizoen overspoelde overstromingsgebieden en papyrusmoerassen, heeft Jacana vijf Meru-achtige tenten met een eigen badkamer, gebouwd op verhoogde houten dekken om te profiteren van het uitzicht op de brede kanalen aan de voorkant. Jacana Camp biedt voornamelijk wateractiviteiten met game drives tijdens de zomermaanden - afhankelijk van het waterpeil en de tijd van het jaar. 2 overnachtingen in Jacana.

Dag 5

Programma

- 6: Jacana -Little Vumbura (volpension). Vandaag vliegt u naar Little Vumbura. Little Vumbura is gelegen op een prachtig eiland in een privéconcessie in de noordelijke uitlopers van de Okavango-delta. Omringd door water en dicht gelegen bij grote rivieren, staan zowel water- als landactiviteiten centraal. Little Vumbura is een prachtig tentenkamp met zes kamers in de schaduw van een oud bos. Elke goed ingerichte tent heeft een eigen badkamer en een terras met ongelooflijke vergezichten. Een dompelbad en een leeshoek kijken uit over de uiterwaarden. 2 overnachtingen in Little Vumbura.

Dag 7

Programma

Little Vumbura – Maun (ontbijt). Na een laatste activiteit en ontbijt vliegt u naar Maun, waar deze onvergetelijke reis eindigt.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

6 overnachtingen, volpension en lokale drankjes, dagelijks 2 safariactiviteiten, wasservice, entreegelden en alle genoemde vluchten/transfers van en naar Maun.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige drankjes en persoonlijke uitgaven.

Extra info:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Valt u reis in 2 periodes, dan kan er een andere prijs gelden.

Tijdens uw vluchten mag u maximaal 20 kilo bagage p.p. meenemen in een zachte tas, inclusief handbagage en foto uitrusting.

Afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden: vraag naar de voorwaarden.

Het kan zijn dat er tijdens de vluchten een tussenstop wordt gemaakt.

Vertrekdatum:

Dagelijks

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.