8-Daagse Fly-In Safari Wild en Natuur Botswana & Victoria Falls

Tijdens deze fantastische fly-in safari gaat u de bijzondere landschappen van Botswana verkennen. Zo gaat u een spectaculaire boottocht maken op de Chobe Rivier, safari’s per open landrover maken in het Chobe N.P. en het wildrijke Moremi Game Reserve en gaat u de kanalen van de Okavango Delta ontdekken. Uiteraard zal een bezoek aan de machtige Victoria Watervallen in Zimbabwe niet ontbreken. U legt de afstanden tussen de lodges comfortabel af per kleine vliegtuigjes. Een unieke reis met een prima prijs/kwaliteit verhouding!

prijscategorie: €€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kasane – Chobe N.P. (diner). Transfer van Kasane naar de Chobe Safari Lodge of de Chobe Bush Lodge in Kasane. De Chobe Safari Lodge ligt direct aan de machtige Chobe Rivier. Vanuit de Chobe Bush Lodge heeft u een geweldig uitzicht op de bush. Geniet in de namiddag van een prachtige boottocht op de Chobe Rivier. Het is een fantastische ervaring om het wild van dichtbij te observeren, terwijl zij hun dorst komen lessen bij de rivier. 3 overnachtingen in de Chobe Safari Lodge of Chobe Bush Lodge.

Dag 2

Programma

Chobe N.P. (volpension). U begint de dag met een wandeling door een dorp en leert meer over de gewoonten en gebruiken van de lokale bevolking. ’s Middags maakt u onder ervaren begeleiding een safari in het mooie Chobe Game Reserve. U zult zich verbazen over de vele olifanten en buffels die hier leven. Uiteraard kunt u ook vele andere diersoorten tegenkomen.

Dag 3

Programma

Chobe N.P. (volpension). Na een heerlijk ontbijt gaat u met uw Engelssprekende gids naar de beroemde Victoria Falls, ook wel ’de rook die dondert’ genoemd.  Bij hoogwater (ca. juni tot en met augustus) stort hier een enorme watermassa in een ravijn van meer dan 1700 m breed en 100 m diep. Vanaf de diverse uitzichtpunten kunt u dit ware schouwspel uitstekend bewonderen. Onderweg komt u langs het standbeeld van Livingstone en de waterval ’Devil’s Cataract’. Na de lunch bezoekt u een lokale markt, alvorens u terug wordt gebracht naar uw lodge.

Dag 4

Programma

Chobe N.P.- Okavango Delta (volpension). Vandaag is de transfer van de lodge naar Kasane Airport. Vervolgens gaat u in een klein charter vliegtuigje van Kasane Airport naar de Airstrip van Gorokwe. Vliegtijd is circa 1 uur en 15 minuten. Omdat u niet zo hoog vliegt, heeft u een prachtige zicht op de Okavango Delta. 2 overnachtingen in Rra Dinare Camp of Mma Dinare Camp.

Dag 5

Programma

Okavango Delta (volpension). U gaat de hele dag de adembenemende Okavango Delta verkennen.

Dag 6

Programma

Okavango Delta- Moremi G.R. (volpension). U vliegt van de Okavango Delta in ca. 25 minuten naar Moremi G.R. U verblijft 2 nachten in Moremi Crossing of Gunn’s Camp

Dag 7

Programma

Moremi G.R. (volpension). Een onvergetelijke safari dag in een spectaculaire omgeving! Ga te voet en per boot op zoek naar de vele dieren.

Dag 8

Programma

Moremi – Maun (ontbijt). Helaas, de laatste dag van uw fantastische reis. U vliegt terug naar Maun Airport (vliegduur ca. 20 minuten). Hier komt een einde aan een onvergetelijk avontuur!

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Genoemde binnenlandse vluchten van Kasane tot Maun, genoemde transfers, 7 overnachtingen in lodges of tented camps, genoemde maaltijden, activiteiten volgens programma, lokale drankjes en wasservice (geen ondergoed) in Moremi Crossing, entreegelden nationale parken (m.u.v. Chobe) en  ervaren Engelstalige gids/chauffeurs.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige drankjes, fooien, visumkosten, parkgelden Chobe (USD 12 p.p. per dag), optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Extra info:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min. 2 personen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief fototas en handbagage.

Toeslag voor transfer vanaf Victoria Falls (ca. 1,5 uur van Kasane) of Livingstone op aanvraag.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.