8-Daagse reis door het tropische noorden van Madagaskar

De vanille- en suikerrietplantages vindt u in het noorden van Madagaskar. Maak kennis met de adembenemende schoonheid van de nationale parken van Montagne d’Ambre en Ankarana en het eiland Nosy Be aan de noordwestkust.

Vertrekperiodes & prijzen

vanafprijs: €1.138
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Antananarivo - Diego Suarez. U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Diego Suarez. Hier wordt u opgewacht en maakt u een stadstour. Aansluitend transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen in het Suarez Hotel (A.), Allamanda (B).

Dag 2

Programma

Diego Suarez (ontbijt/lunch). Vanmorgen maakt u na het ontbijt een excursie naar de 3 baaien: Baie de Dunes, Baie de Sakalava en Baie de Pigeon met aansluitend een picknicklunch. Hierna gaat u terug naar het hotel waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft..

Dag 3

Programma

Diego Suarez (ontbijt/lunch). Vanmorgen een excursie naar het "Windsor Castle". Dit is een voormalige wachtpost, gelegen op de top van een rotsachtige kaap. U heeft hier een prachtig panoramisch uitzicht over de baai van Diego en de Straat van Mozambique. Onderweg gebruikt u een picknicklunch.

Dag 4

Programma

Diego Suarez - Montagne d’Ambre (ontbijt/lunch). Na het ontbijt rijdt u naar het nationale park ’Montagne d’Ambre’. Hier leven diverse lemursoorten en maakt u kennis met de veelzijdige plantenwereld van dit gebied. Na het inchecken in uw hotel maakt u nog een wandeling in het park, waar u een picknicklunch gebruikt. Overnachting in Nature Lodge (A), Domain de Fontenay (B).

Dag 5

Programma

Montagne d'Ambre - Ankarana (ontbijt/lunch). Vandaag rijdt u naar Ankarana, dit reservaat wordt gedeeltelijk beschermd door UNESCO. U brengt onderweg een bezoek aan de Tsingy Rouge (een geërodeerde rotsformatie van zacht roodzandsteen). U brengt na aankomst een eerste bezoek aan het reservaat. Onderweg gebruikt u een picknicklunch. 2 overnachtingen in Relais de L´Ankarana (A), Ankarana Lodge B).

Dag 6

Programma

Ankarana (ontbijt/lunch). Na het ontbijt bent u in de gelegenheid om deze dag door te brengen in dit prachtige park. U gebruikt de picknicklunch onderweg. In Ankarana kunt u de grotten met stalactieten, stalagmieten en vleermuizen bezoeken.

Dag 7

Programma

Ankarana - Ankify (ontbijt). Na een heerlijk ontbijt rijdt u naar Ankify, dit kleine dorpje ligt aan het strand. De rest van de dag is ter vrije besteding aan het prachtige strand. Overnachting in le Baobab Ankify (A en B).

Dag 8

Programma

Ankify - Nosy Be - Antananarivo. Per boot wordt u naar het eiland Nosy Be gebracht. Daarna transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Antananarivo.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Luchthaventransfers, vermelde maaltijden en overnachtingen, Engelstalige reisbegeleiding van Diego tot Ankify, entreegelden nationale parken, boottocht Ankify – Nosy Be en het vervoer per 4×4.

Exclusief:

Binnenlandse vluchten Tana – Diego en Nosy Be – Tana (ca. € 500 p.p.), visumkosten, overige maaltijden en drankjes, fooien, persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Minimum aantal deelnemers 2.

Toeslag:

Toeslag Std Plus hotels (tweepersoonskamer) p.p. € 175

Toeslag Std Plus hotels (eenpersoonskamer) p.p. € 381

Vertrekdata:

Dagelijks.

Alles was prima geregeld!

Fly In Safari Botswana:

Alles was prima geregeld! Goede lokale gidsen en de transfers waren ook OK. De reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: de rust in de Okavango Delta, verblijf in de luxe tenten en de tussentijdse vluchten.

De heer en mevrouw Kuper Zeeland
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.