8-Daagse rondreis Kenia in een notendop met privé gids/chauffeur

Een ideale rondreis als u in korte tijd de hoogtepunten van het prachtige Kenia wilt zien. Na een onvergetelijke safari met een privé gids/chauffeur vliegt u rechtstreeks van de Masai Mara naar de kustplaats Mombasa, zodat u geen tijd verspilt aan lange autoritten. Aan de kust kunt u heerlijk relaxen, alvorens u terugvliegt naar Amsterdam. Uiteraard kan de reis eventueel naar eigen wens worden aangepast!

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Nairobi. Na aankomst in Nairobi, transfer naar uw hotel. Afhankelijk van uw aankomsttijd bent u in de gelegenheid om Nairobi te verkennen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het olifantenweeshuis, het giraf centrum, het Karen Blixen museum of maak een excursie naar het Nairobi N.P. Overnachting in het Eka Hotel.

Dag 2

Programma

Nairobi – Lake Nakuru N.P. (volpension). Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw privé gids/chauffeur. De reis gaat vandaag naar het Lake Nakuru N.P, met zijn roze flamingo kolonies, neushoorns en luierende luipaarden. Lake Nakuru is een ondiep sodameer op de bodem van de Great Rift Valley en heeft zijn roem te danken aan de grootste vogelkolonie ter wereld. Na de lunch in de lodge gaat u op safari in het bijzondere park. Overnachting in de Lake Nakuru Lodge. 

Dag 3

Programma

Lake Nakuru N.P. – Masai Mara (volpension). Na het ontbijt gaat de reis verder naar het beroemde Masai Mara N.P. De lunch gebruikt u in de lodge. Vervolgens gaat u het wild observeren in de Masai Mara. Ervaar zelf waarom de Masai Mara tot de mooiste natuurparken van Afrika behoort. Uw gids-chauffeur kan u veel vertellen over de dieren en de natuur. 2 overnachtingen in het Sentrim Mara Camp.

Dag 4

Programma

Masai Mara (volpension). Vandaag gaat u ´s morgens en ´s middags op safari in de prachtige Masai Mara. Het park is het thuis van o.a. vele leeuwen, olifanten, giraffen, gazellen en zebra´s. Ook cheeta´s en luipaarden worden hier regelmatig waargenomen. En als u geluk heeft kunt u zelfs de neushoorn tegenkomen. In de Mara rivier, die zich soms tot een snel stromende rivier ontpopt, huizen o.a. nijlpaarden en krokodillen.

Dag 5

Programma

Masai Mara – Mombasa (volpension). Na het ontbijt maakt u nog een laatste safari in de Masai Mara. Na de lunch wordt u naar de Mara airstrip gebracht, alwaar u afscheid neemt van uw privé gids/chauffeur. U vliegt van Masai Mara naar Mombasa, vervolgens is de transfer naar uw mooie hotel. 3 overnachtingen in het Leopard Beach Hotel (Superior Balcony Garden Room).

Dag 6

Programma

- 7: Diani Beach (volpension). Dagen ter vrije besteding om heerlijk te relaxen en de vele indrukken van de afgelopen dagen tot u door te laten dringen. Het Leopard Beach Hotel is gelegen aan het prachtige Diani Beach. Tijdens uw verblijf kunt u ontspannen aan het privéstrand of het zwembad of deelnemen aan diverse sportactiviteiten (optioneel).

Dag 8

Programma

Mombasa (ontbijt). Helaas, alweer de laatste ochtend van uw verblijf in het schitterende Kenia. Transfer naar de luchthaven van Mombasa voor uw terugvlucht naar Amsterdam of eventueel een vlucht naar één van de buurlanden voor een aanvullend programma.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, binnenlandse vlucht Mara-Ukundu, transfer per safari bus, tijdens safarireis een privé 4x4x safarivoertuig met pop-up dak, Engelstalige privégids/chauffeur, entreegelden nationale parken, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Extra info:

Bagagebeperking: wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Vertrekdata: dagelijks.

De gehele safari was een hoogtepunt!

Tanzania & Zanzibar reis:

De gehele reis was een hoogtepunt. Super! Onze lokale gids was uitstekend. De service was uitstekend, de reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Voorafgaand aan de reis werd alles goed uitgelegd en als er vragen waren, werden die zo snel mogelijk beantwoord.

Familie Buurstede Etten-Leur
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.