10-Daagse Fly-In Safari stijlvol Kenia

Wilt u Kenia in stijl verkennen, dan is dit uw droomreis! U vliegt comfortabel tussen de parken en kunt zo nog meer tijd doorbrengen in de ongerepte parken en hoogstaande, sfeervolle lodges. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Kilimanjaro in het Amboseli N.P.. U verblijft in het prachtige Laikipia in het Loisaba Conservancy. U kunt zelfs een nacht verblijven in een echt Star Bed. U sluit stijlvol af met de onvergetelijke Masai Mara.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Nairobi (diner). Na aankomst is de meet & greet en volgt de transfer van de luchthaven naar het hotel. Overnachting in Hotel Hemingways Nairobi.

Dag 2

Programma

Nairobi - Amboseli N.P. (volpension). Na het ontbijt checkt u uit en volgt de transfer naar Wilson Airport Nairobi. U vliegt in ca. 45 minuten naar het Amboseli N.P. Transfer naar uw mooie accommodatie. Onderweg kunt u al genieten van het vele wild. U komt op tijd in het kamp aan voor de lunch. In de middag maakt u uw eerste gamedrive van deze mooie dag. Geniet van de sundowner alvorens terug te rijden naar het kamp voor het diner. 2 overnachtingen in het Elewana Tortilis Camp.

Dag 3

Programma

Amboseli N.P. (volpension). Vandaag kunt u genieten van de veelzijdige dierenwereld en het adembenemende uitzicht op de Kilimanjaro. U begint de dag met een gamedrive in de vroege ochtend, gevolgd door een bush-ontbijt. U bent rond het middag uur weer terug in het kamp. Na de lunch is er tijd om te genieten van de faciliteiten van het kamp. In de middag heeft u keus uit een begeleide bushwandeling of een gamedrive. Tijdens zo’n onvergetelijke bushwandeling staat u nog dichter bij de natuur. ’s Avonds heeft u een heerlijk privédiner.

Dag 4

Programma

Amboseli N.P. – Lakipia, Loisaba Conservancy (volpension). Na het ontbijt heeft u een ochtend gamedrive en vervolgens is de transfer naar de landingsbaan. U vliegt met het SkySafari-vliegtuig naar het Loisaba Conservancy. Na het ontvangst heeft u een briefing over het reservaat. Op weg naar het kamp kunt u genieten van het wild. 3 overnachtingen in Elewana Loisaba Tented Camp.

Dag 5

Programma

Loisaba Conservancy, Laikipia (volpension). In de vroege ochtend heeft u een Bushwandeling met traditionele Samburu-gidsen. U keert terug naar het kamp voor het ontbijt en heeft vervolgens de keuze om te ontspannen of op gamedrive te gaan. Na de lunch kunt u 's middags een gamedrive maken, gaan vissen of een bezoek brengen aan het anti-stroperij speurhondenteam. Aan het eind van de dag heeft u Sundowners in de bush, gevolgd door een diner onder de sterren in het kamp.

Dag 6

Programma

Loisaba Conservancy, Laikipia (volpension). Vanochtend kunt u kiezen voor een gamedrive, verkenningstocht per paard of kameel of een trekking door de wildernis. Dit wordt gevolgd door een bush-ontbijt. U keert hierna terug naar het kamp om heerlijk te ontspannen en kunt u eventueel genieten van een spabehandeling. In de middag heeft u een gamedrive. Vannacht kunt u ook overnachten op een “Starbed”. Deze hemelbedden staan op verhoogde houten platforms met een rieten dak. U slaapt dan onder de eindeloze Afrikaanse hemel. Degenen die niet onder de sterren willen overnachten, blijven in Loisaba Tented Camp.

Dag 7

Programma

Loisaba Conservancy, Laikipia - Masai Mara N.R. (volpension). Na het ontbijt is de transfer naar de landingsbaan van Loisaba. U vliegt met SkySafari naar Masai Mara National Reserve. Na aankomst wordt u opgewacht door het voertuig van het kamp. Onderweg naar het kamp kunt u al genieten van het vele wild. Na aankomst heeft u een lunch en hierna is er tijd om te relaxen of te genieten van de faciliteiten van het kamp. Later in de middag heeft u een gamedrive die eindigt met een zonsondergang in de bush. Daarna keert u terug naar het kamp voor diner. 3 overnachtingen in Sand River Masai Mara.

Dag 8

Programma

Masai Mara National Reserve (volpension). Na een vroeg ontbijt gaat u de hele dag op safari in het Masai Mara National Reserve. In de bush wordt een lunch met picknickmand geserveerd. In de middag bezoekt u een Masai dorp. U keert terug naar het kamp voor het diner onder de sterren.

Dag 9

Programma

Masai Mara National Reserve (volpension). U begint vandaag vroeg met gamedrive gevolgd door een bush-ontbijt. U ontbijt met uitzicht op het wild voordat u terugkeert naar het kamp, gevolgd door vrije tijd en lunch. In de late middag heeft u een laatste gamedrive gevolgd door een sundowner in de bush. U geniet van een afscheidsdiner onder de sterrenhemel.

Dag 10

Programma

Masai Mara N.R. – Nairobi (ontbijt). Na het ontbijt wordt u naar de landingsbaan gebracht voor uw SkySafari-vlucht terug naar Nairobi's Wilson Airport. U wordt bij aankomst opgewacht en naar Hotel Hemingways Nairobi gebracht waar u gebruik kunt maken van een dagkamer. Tot slot is de transfer naar de luchthaven voor het vervolg van uw reis.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

genoemde binnenlandse vluchten en transfers, overnachtingen met vermelde maaltijden, mineraal water, vruchtensappen, lokaal bier, huiswijn per glas en non-premium alcohol, genoemde safari’s in gedeelde 4×4 voertuigen met Engelstalige gids/chauffeur, genoemde activiteiten, entreegelden nationale parken en wasservice (niet in Nairobi). Gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee).

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2 personen.

Vertrekdata op aanvraag.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: max. 15 kg bagage per persoon in een zachte tas.

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.