Atiu Villas

Atiu Villas is een kleinschalige, eenvoudige accommodatie en ligt op het Atiu Island. Atiu Island is een van de drie “must visit” eilanden op de Cook Eilanden. Atiu Villas biedt een rustige en ontspannen omgeving, omringd door een uitgestrekte tropische tuin, ananasvelden en uitzicht over een met jungle begroeide vallei. Het is slechts een korte wandeling naar de witte zandstranden van de zuidelijke kustlijn. Het is de perfecte uitvalsbasis om het (vogel) eiland en de grotten te verkennen. U bent ver weg van de toeristische paden. De Atiu Villa’s liggen op 15 minuten vanaf de luchthaven. Er is een restaurant en bar aanwezig, deze zijn ’s avonds geopend voor een 2-gangenmaaltijd (op zondag is er geen diner mogelijk). Verder heeft het resort een zwembad, tennisbaan en gratis Wifi. U kunt snorkelmateriaal gebruiken. Het is mogelijk om fietsen en brommers te huren.

Atiu Villas zijn uniek omdat de villa’s in chaletstijl bijna volledig zijn gemaakt van lokaal inheems hout en materialen. Er is o.a. gebruik gemaakt van gepolijste houtsoorten zoals mango, kokosnoot, rode pinda, acacia, ceder, Javapruim en vele andere tropische bomen. Elke villa heeft een eigen veranda, kookgelegenheid, aparte badkamers, koffie- en theefaciliteiten. Ook is er een goed gevulde voorraadkast waarbij u bij vertrek afrekent naar wat u gebruikt heeft. De voorraad bestaat o.a. uit zuivelproducten, dranken, verpakt en ingeblikt voedsel. Elke villa heeft een warmwatervoorziening op zonne-energie.

 

 

Vertrekperiodes & prijzen

Standard Unit vanafprijs: €76
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Overnachting

Exclusief:

Tarieven voor 2-gangen maaltijd, transfers, tours en vlucht van Aitutaki naar Atiu zijn op aanvraag

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.