Azura Quilalea

Ligging

Het is het enige eiland in Mozambique met een huisrif, direct toegankelijk vanaf het hoofdstrand, waardoor het een fantastische bestemming is voor snorkelaars, duikers en liefhebbers van het zeeleven. Het is ook de thuisbasis van meer dan 50 gigantische baobabs en 180 soorten trekvogels.

Hotel

Azura Quilalea is een verborgen paradijs, een geweldige plek om je terug te trekken uit de drukte van alle dag. Het is het tweede luxe resort in de Indische Oceaan van de Azura Retreats-groep, die Azura’s kenmerkende Afrikaans-chique stijl naar Quilalea Private Island brengt, een volledig onbewoond eilandparadijs omgeven door de ongerepte wateren van het Quirimbas Archipelago-reservaat. Snorkel langs de oevers van het eiland, duik vanaf het strand, kajak in de mangroven of ontspan onder de gigantische baobabs op het eiland.

Kamers

De negen villa’s aan de kust van Azura Quilalea bieden de ultieme privé-luxe schuilplaats op een prachtige onontdekte bestemming, een onaangetast paradijs voor slechts een enkeling om te ontdekken.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

All Inclusive

Exclusief:

Transfers, persoonlijke uitgaven, overige drankjes en maaltijden, fooien en visumkosten.

Classificatie: 5*

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.