Baia Sonambula Guesthouse

Ligging

Baia Sonambula Guesthouse is een sfeervolle, kleinschalige accommodatie, gelegen op ca. 5 min. loopafstand van het centrum van Tofo met een lokale markt, duikcentra en restaurants. Tofo, ca. 20 km ten noorden van Inhambane, is populair vanwege de prachtige stranden en uitstekende duikmogelijkheden. Veelal worden hier walvishaaien, mantaroggen, zeeschildpadden en bultrugwalvissen waargenomen. Het Guesthouse ligt op slechts 50 m van het mooie
zandstrand.

Hotel

Geniet van het adembenemende uitzicht van het terras, terwijl u zit te ontbijten. Een perfecte start van de dag. De omgeving nodigt uit tot diverse activiteiten, zoals duiken, paardrijden, surfen, zeilen, wandelen en quadbiken.In de duikwereld staat Tofo bekend vanwege de grote kans op het zien van mantaroggen en walvishaaien, maar ook zeeschildpadden en bultrugwalvissen zwemmen hier vlak voor de kust. U vindt hier ongeveer 15 spectaculaire duikstekken op slechts 5 tot 20 minuten varen uit de kust.

Kamers

De Guesthouse heeft 2 kamers met tuinzicht en 4 bungalows met zeezicht. De eenvoudige, maar comfortabele kamers hebben een badkamer, muskietennet, föhn, kluisje en een ventilator.

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief

Logies/ontbijt.

Exclusief

Transfers, persoonlijke uitgaven, overige drankjes en maaltijden, fooien en visumkosten.

Vanaf 4 nachten verblijf is de transfer vanaf Inhambane inbegrepen.

 

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.