Hotel Le Sakoa Boutik Hotel

Ligging

Het Le Sakoa Hotel is een zeer mooi boutique hotel, en ligt aan het mooie lange zandstrand van Trou aux Biches. Het hotel is zeer geschikt voor mensen die onafhankelijk willen zijn. De luchthaven ligt op 67 km afstand van het hotel.

Hotel

Restaurants en winkels zijn in de directe omgeving van het hotel te vinden. Het hotel heeft een receptie, bar, zwembad en er is een kleine Spa aanwezig. Kajaks en waterfietsen kunnen gratis gebruikt worden. Andere watersportactiviteiten op het strand zijn tegen betaling.

Kamers

Le Sakoa heeft 16 kamers waarvan 14 standaardkamers met tuin- of zeezicht en 2 suites, waarvan 1 honeymoonsuite die gelijk toegang tot het strand heeft. De kamers bevinden zich in 2 tweeverdieping tellende bungalows. De kamers zijn prachtig gedecoreerd en ruim (55m²). Alle kamers hebben een terras of balkon, TV, telefoon, kitchenette, föhn, airco en beschikken over Wi-Fi.

prijscategorie: €€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Logies en ontbijt

Exclusief:

Tarieven luchthaventransfer en halfpension op aanvraag

Classificatie:4,5*

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.