First Landing Beach Resort & Villas

Het First Landing Beach Resorts & Villas ligt aan de westkust van het eiland Viti Levu, ca. 20 minuten vanaf de luchthaven en een paar minuten vanaf de haven Lautoka. Het resort ligt in het midden van een dicht tropisch regenwoud, en u kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Voor de kust ligt een rif waardoor het zwemmen vaak onmogelijk is maar er zijn prachtige lange stranden. Het resort heeft een prima restaurant met internationale- en heerlijke visgerechten. Het resort beschikt over een zwembad en er is een duikschool aanwezig. Het resort heeft 35 bungalows, die gezellig en ruim ingericht zijn. De bungalows beschikken over airco, koelkast, koffie/theefaciliteiten, kluisje, telefoon, föhn en er is een terras aanwezig. De Beachfront Spa bures hebben een Spa-bad en uitzicht op zee. Er is geen Tv aanwezig.

Vertrekperiodes & prijzen

Garden Bure vanafprijs: €109
Deluxe Garden Bure vanafprijs: €147
Beachfront Spa Bure vanafprijs: €143
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Overnachting en ontbijt

Exclusief:

Transfers op aanvraag

Bijzonderheden:

Langverblijf kortingen: 3=2, 4=3, 5=4

Honeymoonspecial: 1 fles mousserende wijn, een fruitmand bij aankomst en ½ uur gratis massage voor 2 personen.

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.