Fumba Beach Lodge

Ligging

Het Fumba Beach Lodge ligt op het afgelegen strand op het schiereiland Fumba, in het natuurgebied Menai. Het beschikt over een spa, een hot tub, een zwembad en een privé-strand.

Hotel

De kamers liggen verspreid over het grote terrein van deze lodge, dat bijna 2 km kust omvat en dat een wilde, tropische begroeiing van baobabbomen en palmbomen heeft. Drie beschutte baaien hebben een prive-strand. De lodge heeft een open restaurant met lounge bar en een bar aan het strand en een kleine Spa, dat op een 6m hoog plateau ligt. Vanaf het zwembad heeft u een schitterend uitzicht op de zee.Het openluchtrestaurant van het Fumba serveert verse zeevruchten en internationale en lokale gerechten. U kunt dineren in tal van verschillende settings bij de lodge. Alle kruiden en groenten die gebruikt worden komen uit de moestuin. Het eigen duikcentrum biedt de mogelijkheid om te duiken, duikcursussen te volgen en te snorkelen.

Kamers

26 ruime kamers, waarvan 20 deluxe kamers en 6 suites. Alle kamers beschikken over een douche/wc, muskietennet, ventilator en een terras met zeezicht. De luxury suites hebben ook een buitendouche, een bad met zeezicht en een dakterras.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Halfpension

Exclusief:

Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, excursies en fooien.

Extra info:

Transfers, volpension op aanvraag

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur

Specials:

Lang verblijfkorting 5=4 of 7=5 (data en voorwaarden op aanvraag)

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.