InterContinental Tahiti Resort, Tahiti

Het InterContinental Tahiti Resort is een mooi ruim opgezet resort aan de westkust. Het ligt ongeveer 6 km vanaf Papeete. Het resort heeft 2 restaurants, 3 bars en 2 zwembaden (1 van de zwembaden heeft een zandbodem) en zicht op Moorea. In het InterContinental Tahiti Resort zijn de kamers verdeeld over drie verdiepingen en hebben zicht op de tuin, de zee of Moorea. De exclusieve Overwater Bungalows omsluiten het kleine eiland. De 258 kamers en bungalows zijn in Polynesische stijl ingericht en beschikken over een terras of balkon, koffie/theefaciliteiten, minibar, tv, telefoon, airco, kluisje, strijkijzer, internetaansluiting, badkamer met ligbad, douche en föhn.

Er is een Deep Nature Spa aanwezig om u heerlijk te laten verwennen evenals een fitnessclub. In het watersportcentrum kunt u gratis gebruik maken van kano’s, kajaks, en snorkelmateriaal. Ook is gelegenheid voor tennis, tafeltennis, volleybal, aquagym en petanque. Polynesische dansvoorstellingen kunt u bijwonen op woensdag, vrijdag en zaterdag.

prijscategorie: €€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Logies

Exclusief:

Tarieven voor transfers, ontbijt en halfpension zijn op aanvraag

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.