9-Daage Island Hopping Rarotonga & Aitutaki

Met deze 9-daagse Island Hopping ontdekt u de tropische eilanden Rarotonga en Aitutaki. U kunt genieten van de prachtige azuurblauwe lagune (één van de mooiste lagunes van de wereld) en de vriendelijke bevolking. Bij deze reis is een Island Tour, een Cultural Experience en een Lagoon Cruise inbegrepen. Deze reis zult u niet snel vergeten!!

U kunt kiezen uit 2 type accommodaties, Garden en Beach/Lagoon. Deze reis is een voorbeeld combinatie van 2 modules. Het is ook mogelijk deze modules los te boeken of te combineren met een andere modules.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Aankomst op Rarotonga. Kia Orana - Welkom in Raro! U wordt hartelijk welkom geheten met een “Fresh Flower Ei” en vervolgen sis de transfer naar uw accommodatie. 5 overnachtingen in het Manuia Beach Resort in een Premium Garden Suite of Beachfront Suite.

Dag 2

Programma

- 5: Rarotonga (ontbijt). Dagen ter vrije besteding. U kunt een excursie maken naar de prachtige lagune of de avontuurlijke kant ontdekken van Rarotonga tijdens een mooie wandeling (optioneel). Ook kunt u een bezoek brengen aan Avanua, dit is het grootste dorp van het eiland met tal van leuke kleine winkeltjes, restaurants en cafés. Of u kunt er voor kiezen om lekker te relaxen. Bij uw verblijf is de Island Discovery Tour inbegrepen. En tijdens uw verblijf geniet u op één van de avonden van de Highland Paradise Evening Cultural Experience. Deze show is inclusief transfer en diner.

Dag 6

Programma

Rarotonga - Aitutaki (ontbijt). Vandaag is de transfer naar de luchthaven en vliegt u van Rarotonga naar Aitutaki. Onderweg heeft u een prachtig zicht op het eiland. Na aankomst wordt u naar uw accommodatie gebracht. 3 overnachtingen in Tamanu Beach Resort in een Garden Bungalow of Lagoonview Bungalow.

Dag 7

Programma

-8: Aitutaki (ontbijt). Aitutaki is een ringvormig eiland, een atol genaamd. Hier vindt u de mooiste lagunes ter wereld. U kunt heerlijk ontspannen op het prachtige strand. Een hoogtepunt van uw verblijf op Aitutaki is de Lagoon Cruise met The Vaka. Deze neemt u mee naar prachtige stranden, de allerbeste snorkelplaatsen en u leert hoe het zeevolk van de Maori’s leefden.

Dag 9

Programma

Aitutaki - Rarotonga (ontbijt). Vandaag is de transfer naar de luchthaven voor een terugvlucht naar Rarotonga. Einde van een geweldig verblijf op de Cook Islands.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Vluchten Rarotonga – Aitutaki – Rarotonga, Meet & Greet, transfers, genoemde overnachtingen met ontbijt en de genoemde excursies.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

 

Een fantastische en gevarieerde rondreis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Johannesburg):

Een fantastische en gevarieerde rondreis! Om enkele hoogtepunten te noemen: de fietstocht Soweto met enthousiaste gids, de safari’s in de Nambiti Plains Private Game Lodge en het verblijf in Didima Resort. De service was uitstekend.

Familie Van Els Uden
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.