13-Daagse Island Hopping – Rarotonga, Aitutaki & Atiu

Met deze 13-daagse Islandhopping tour bezoekt u de drie mooie eilanden Rarotonga, Aitutaki en Atiu. Het is een ideale combi voor Island Hopping. U kunt een duik nemen in de prachtige  azuurblauwe  lagune van Aitutaki en u kunt te prachtige vogelsoorten ontdekken op het ongerepte eiland Atiu of de grotten verkennen. Bij deze reis zijn een aantal geweldige excursies inbegrepen. Op Rarotonga maakt u de Island Discovery Tour en en bezoekt u de Highland Paradise Evening Cultural Experience. Op Aitutaki maakt u een Lagoon Cruise. En tot slot maakt u op Atiu een tour met Birdman George en gaat u op zoek naar de Kopeka vogel tijdens de Anatakitaki Cave Tour.

U kunt verblijven in 2 categorieën accommodaties, Standard en Luxury. Een bijzondere Islandhopping reis in paradijs.

Vertrekperiodes & prijzen

Standard per persoon vanafprijs: €2.040
Luxury per persoon vanafprijs: €2.740
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Aankomst op Rarotonga. Na aankomst is de transfer naar uw accommodatie. U heeft 5 overnachtingen in Palm Grove Resort in een Garden Studio (Standard) of een Beachfront Studio (Luxury).

Dag 2

Programma

-5 Rarotonga (ontbijt). U verblijft op het hoofdeiland Rarotonga en kunt heerlijk genieten van de gastvrije lokale bevolking en heerlijk relaxen op het strand. Tijdens uw verblijf op Rarotonga maakt u de Island Discovery Island Tour. Tevens is de Highland Paradise Evening Cultural Experience inclusief diner inbegrepen.

Dag 6

Programma

Rarotonga - Aitutaki (ontbijt). Vandaag staat de indrukwekkende vlucht van Rarotonga naar Aitutaki op het programma. U kunt onderweg genieten van het fantastische uitzicht op het eiland. Na aankomst is de transfer naar uw accommodatie. U heeft 4 overnachtingen in Aitutaki Village in een Tipani Bungalow (Standard) of in Tamanu Beach in een 1-Bedroom Lagoonview (Luxury).

Dag 7

Programma

- 9 Aitutaki (ontbijt). Deze dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving, boven en onder water. Een dezer dagen maakt u ook een prachtige Lagoon Cruise.

Dag 10

Programma

Aitutaki - Atiu (ontbijt). Vandaag vliegt u van Aitutaki naar Atiu. Dit eiland staat met name bekend om haar mooie grotten en prachtige vogels. U heeft 3 overnachtingen in de Atiu Villas in een Villa (Standard en Luxury).

Dag 11

Programma

- 12 Atiu. Tijdens uw verblijf op Atiu maakt u een Island Tour met Birdman George. Ook gaat u op zoek naar de Kopeka vogel tijdens de Anatakitaki Cave Tour. U verkent grotten en observeert vogels, kortom u ontdekt de geheimen van de Zuidzee.

Dag 13

Programma

Atiu - Rarotonga. Vandaag alweer de laatste dag. Vanochtend heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht van Atiu naar Rarotonga. Einde van een bijzonder reis.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Vluchten Rarotonga – Aitutaki – Atiu – Rarotonga, transfers, genoemde overnachtingen, genoemde maaltijden en de genoemde excursies

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

In de periode december tot maart kan een toeslag gelden van ca. Euro 170 per persoon

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.