13-Daagse Island Hopping – Rarotonga, Aitutaki & Atiu

Met deze 13-daagse Islandhopping tour bezoekt u de drie mooie eilanden Rarotonga, Aitutaki en Atiu. Het is een ideale combi voor Island Hopping. U kunt een duik nemen in de prachtige  azuurblauwe  lagune van Aitutaki en u kunt te prachtige vogelsoorten ontdekken op het ongerepte eiland Atiu of de grotten verkennen. Bij deze reis zijn een aantal geweldige excursies inbegrepen. Op Rarotonga maakt u de Island Discovery Tour en en bezoekt u de Highland Paradise Evening Cultural Experience. Op Aitutaki maakt u een Lagoon Cruise. En tot slot maakt u op Atiu een tour met Birdman George en gaat u op zoek naar de Kopeka vogel tijdens de Anatakitaki Cave Tour.

U kunt verblijven in 2 categorieën accommodaties, Standard en Luxury. Een bijzondere Islandhopping reis in paradijs.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Aankomst op Rarotonga. Na aankomst is de transfer naar uw accommodatie. U heeft 5 overnachtingen in Palm Grove Resort in een Garden Studio (Standard) of een Beachfront Studio (Luxury).

Dag 2

Programma

-5 Rarotonga (ontbijt). U verblijft op het hoofdeiland Rarotonga en kunt heerlijk genieten van de gastvrije lokale bevolking en heerlijk relaxen op het strand. Tijdens uw verblijf op Rarotonga maakt u de Island Discovery Island Tour. Tevens is de Highland Paradise Evening Cultural Experience inclusief diner inbegrepen.

Dag 6

Programma

Rarotonga - Aitutaki (ontbijt). Vandaag staat de indrukwekkende vlucht van Rarotonga naar Aitutaki op het programma. U kunt onderweg genieten van het fantastische uitzicht op het eiland. Na aankomst is de transfer naar uw accommodatie. U heeft 4 overnachtingen in Aitutaki Village in een Tipani Bungalow (Standard) of in Tamanu Beach in een 1-Bedroom Lagoonview (Luxury).

Dag 7

Programma

- 9 Aitutaki (ontbijt). Deze dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving, boven en onder water. Een dezer dagen maakt u ook een prachtige Lagoon Cruise.

Dag 10

Programma

Aitutaki - Atiu (ontbijt). Vandaag vliegt u van Aitutaki naar Atiu. Dit eiland staat met name bekend om haar mooie grotten en prachtige vogels. U heeft 3 overnachtingen in de Atiu Villas in een Villa (Standard en Luxury).

Dag 11

Programma

- 12 Atiu. Tijdens uw verblijf op Atiu maakt u een Island Tour met Birdman George. Ook gaat u op zoek naar de Kopeka vogel tijdens de Anatakitaki Cave Tour. U verkent grotten en observeert vogels, kortom u ontdekt de geheimen van de Zuidzee.

Dag 13

Programma

Atiu - Rarotonga. Vandaag alweer de laatste dag. Vanochtend heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht van Atiu naar Rarotonga. Einde van een bijzonder reis.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Vluchten Rarotonga – Aitutaki – Atiu – Rarotonga, transfers, genoemde overnachtingen, genoemde maaltijden en de genoemde excursies

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

In de periode december tot maart kan een toeslag gelden van ca. Euro 170 per persoon

De gehele safari was een hoogtepunt!

Tanzania & Zanzibar reis:

De gehele reis was een hoogtepunt. Super! Onze lokale gids was uitstekend. De service was uitstekend, de reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Voorafgaand aan de reis werd alles goed uitgelegd en als er vragen waren, werden die zo snel mogelijk beantwoord.

Familie Buurstede Etten-Leur
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.