Michamvi Sunset Bay

Ligging:

Michamvi Sunset Bay een kleinschalig beach resort direct gelegen aan de Chwaka baai van het Michamvi schiereiland. Het is gelegen aan één van de mooiste zandstranden van Zanzibar. Het strand hier is getijdegevoelig en omvat een parelwit strand, tal van wuivende palmbomen en een azuurblauwe oceaan. Een klein juweeltje aan de Indische Oceaan.

Hotel:

Michamvi Sunset Bay heeft twee restaurants en een gezellige bar. Restaurant Sea Breeze, waar het ontbijt en de lunch worden geserveerd, ligt direct aan het strand met uitzicht op Chwaka Bay. Het diner wordt op verschillende locaties geserveerd. Er is af en toe avondentertainment.

Kamers:

Michamvi telt slechts 20 kamers met uitzicht op de tuin en een vergezicht op de Chakwa baai. De helft daarvan is op de begane grond (met eigen tuintje) en de andere helft op een bovenverdieping (eigen balkon). Alle ruime kamers zijn standaard uitgerust met kingsize bed, airconditioning, een ventilator, muskietennet, kluisje, badkamer, haardroger, koffie- en thee faciliteiten en wifi.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.