Novotel Nadi

Novotel Nadi is een modern hotel dat op korte afstand ligt van de luchthaven. Het ligt ideaal voor als u laat arriveert op Fiji. Het Novotel Nadi is gebouwd in een traditionele Fiji stijl en van alle moderne gemakken voorzien. Er is een restaurant aanwezig dat een ruime keuze heeft aan internationale gerechten en een bar. Het hotel heeft 127 grote, moderne rookvrije kamers. De kamers zin voorzien van airco, tv, telefoon, minibar en balkon/terras. Voor uw ontspanning kunt u gebruik maken van het zwembad, spa, fitnessruimte en tennisbaan. Ook is er een 9-holes golfbaan aanwezig, 24/7 roomservice en gratis wifi.

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief

Overnachting.

Exclusief

Ontbijt en transfer op aanvraag

 

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.