Outrigger Fiji Beach Resort

Het Outrigger Fiji Beach Resort ligt op Viti Levu, ca 80 km van de luchthaven van Nadi en 5 minuten van Sigatoka. Het resort ligt in een mooie tropische tuin en vlakbij het strand. Het Outrigger Fiji Beach Resort telt 7 restaurants, bars en 2 zwembaden. U kunt zich ook laten verwennen in de Spa, waar u heerlijk tot rust komt met een mooi uitzicht op de Pacific. Het is mogelijk te kajakken, snorkelen, tennissen, fitness, deel te nemen aan een golf driving range (programma wisselt dagelijks) of gewoon heerlijk te relaxen aan het strand.

Het resort heeft 205 kamers en 47 bungalows. De kamers zijn ruim opgezet, modern ingericht en hebben een terras/balkon. Ze zijn uitgerust met airco, tv, radio, Wi-Fi, telefoon, koelkast, koffie/ thee faciliteiten, föhn en een kluisje. De kamers bevinden zich in 4 gebouwen. De Plantage Bures bevinden zich in de tuin, de Beachfront Bures op het strand.

Vertrekperiodes & prijzen

Resort View Room vanafprijs: €123
Ocean View Room vanafprijs: €150
Plantation Bure vanafprijs: €196
Beachfront Bure vanafprijs: €308
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Overnachting

Exclusief:

Ontbijt en transfer op aanvraag

Opmerking:

Langverblijfskorting: 4=3, 7=5, 10=7

 

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.