Outrigger Fiji Beach Resort

Het Outrigger Fiji Beach Resort ligt op Viti Levu, ca 80 km van de luchthaven van Nadi en 5 minuten van Sigatoka. Het resort ligt in een mooie tropische tuin en vlakbij het strand. Het Outrigger Fiji Beach Resort telt 7 restaurants, bars en 2 zwembaden. U kunt zich ook laten verwennen in de Spa, waar u heerlijk tot rust komt met een mooi uitzicht op de Pacific. Het is mogelijk te kajakken, snorkelen, tennissen, fitness, deel te nemen aan een golf driving range (programma wisselt dagelijks) of gewoon heerlijk te relaxen aan het strand.

Het resort heeft 205 kamers en 47 bungalows. De kamers zijn ruim opgezet, modern ingericht en hebben een terras/balkon. Ze zijn uitgerust met airco, tv, radio, Wi-Fi, telefoon, koelkast, koffie/ thee faciliteiten, föhn en een kluisje. De kamers bevinden zich in 4 gebouwen. De Plantage Bures bevinden zich in de tuin, de Beachfront Bures op het strand.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachting

Exclusief:

Ontbijt en transfer op aanvraag

Opmerking:

Langverblijfskorting: 4=3, 7=5, 10=7

 

 

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.