Overnachten op het Great Barrier Reef – Reefsleep

Een onvergetelijke ervaring! U gaat per moderne catamaran naar het Great Barrier Reef. Overdag kunt u de onderwaterwereld gaat verkennen van het Great Barrier Reef. Aan het eind van de dag keren de daggasten weer terug naar Airlie Beach. U gaat de nacht doorbrengen op het ponton. Slechts 12 gasten mogen de nacht doorbrengen op het ponton, dus u kunt genieten van een exclusieve ervaring. Ervaar de stilte en het indrukwekkende Great Barrier Reef tijdens de nacht onder een adembenemende sterrenhemel. U slaapt op het ponton onder de sterrenhemel in een typische Australian Swag (slaapzak met matje). Overdag kunt u uitleg krijgen van de marine bioloog aan boord. Overdag kunt u heerlijk snorkelen of duiken (optioneel). Ervaren duikers kunnen ook een nachtduik boeken.

Vertrekperiodes & prijzen

vanaf p.p.p.n.prijs: €365
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Airlie Beach - Great Barrier Reef (L/D). U vertrekt vroeg naar het ponton in het Great Barrier Reef. Neem de tijd om het rif te verkennen en geniet van de nachtelijke rust op het rif. U kunt een duik (beginner of certified) of begeleide snorkeltocht maken (beide optioneel). Overnachting in een typische Australian Swag onder de sterrenhemel op het ponton.

Dag 2

Programma

Great Barrier Reef - Airlie Beach (O/L). Weer een dag genieten van het Great Barrier Reef. Ga heerlijk snorkelen (u krijgt uw persoonlijke snorkeluitrusting) en verken de prachtige onderwaterwereld. Ook heeft u vrije toegang tot het onderwaterobservatorium en u kunt een informatieve diavoorstelling bijwonen. In de namiddag arriveert u weer in Airlie Beach.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Boottocht heen/terug ponton met moderne catamaran (airco), overnachting in een swag (gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen), transfers, maaltijden incl. koffie & thee (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), semiduikboot, snorkeluitrusting, uitleg over het Great Barrier Reef, toegang tot het onderwaterobservatorium, entreegelden nationale parken.

Exclusief:

Optionele activiteiten, drankjes & persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 5 kg) per persoon. Uw hoofdbagage kunt u in bewaring geven.

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.