Pension Relais Fenua Tahiti, Tahiti

Het Pension Relais Fenua is prima geschikt voor zelfcateraars. Het heeft een tropische tuin en is rustig gelegen. Het mooie zandstrand vindt u op een afstand van 250 m. Het Pension Relais Fenua ligt 11 km vanaf de luchthaven. Er is een zwembad in de tropische tuin. Er is geen restaurant aanwezig maar het is wel mogelijk om ontbijt bij te boeken. Er is een kleine supermarkt op loopafstand.

Het pension telt 9 kamers, sommige met airco. Verder hebben de kamers een privé badkamer, minibar, kluisje en Wi-Fi. Wij raden u aan een kamer te nemen met airco en kitchenette want deze kamers beschikken ook over een terras.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Logies.

Exclusief:

Tarieven voor transfers en ontbijt op aanvraag.

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.