Walvisexpeditie op de Austral Eilanden

U kunt in de omgeving van de afgelegen Austral eilanden een walvis expeditie maken. Deze eilanden zijn per vliegtuig te bereiken op ongeveer 2 uur vliegen vanaf Papeete. De Austral eilanden zijn ongeveer 3000 jaar bewoond. Er zijn nog veel tradities aanwezig, zoals het weven en Tifaifai een patchwork van Rurutu waar de vrouwen trots op zijn. Er wordt een aparte taal gesproken er leven verschillende legendes en men wordt geïnspireerd door het zeer bijzondere landschap. Het eiland is een Atol met steile kliffen en omgeven door een klein rif. Rurutu is bekend om de grotten en de ondergrondse tunnels. Ana Aeo is de meest spectaculaire grot en ligt in het binnenland. Het is fantastisch  om de bultrugwalvissen te spotten vanaf een platform of boot. Dit kan in de periode juli tot oktober. Wie van avontuur houdt kan ook gaan zwemmen met de walvissen en genieten van de aanstekelijke geluiden. Ook kunt u mooie wandelingen maken langs het eindeloos witte zandstrand en genieten van het verse fruit dat in de plantages gekweekt wordt.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Papeete - Rurutu (Diner). Met Air Tahiti vliegt u naar Rurutu. 3 overnachtingen in het Pension Le Manotel Garden Bungalow.

Dag 2

Programma

Ruruto (Ontbijt en diner). Tijdens uw verblijf op Rurutu kunt u aan twee walvis-expedities van 3 uur deelnemen. U krijgt uitleg van een bioloog. U gaat in het water met masker, snorkel en zwemvliezen. Deze expedities zijn een onvergetelijke ervaring.

Dag 3

Programma

Rurutu (Ontbijt en diner) Het eiland Rurutu is niet alleen bekend om de walvissen  U kunt er ook diverse grotten bekijken, of het eiland te verkennen per paard of fiets. Op deze manier komt u meer te weten over de cultuur en de ambachten van de inwoners.

Dag 4

Programma

Rurutu - Tahiti (Ontbijt) U vliegt in de namiddag terug naar Papeete. 

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Vluchten van/naar Papeete, tour met Engelstalige reisleiding, transfers, 3 overnachtingen, genoemde maaltijden, 2 excursies volgens programma (walvisexpedities inclusief snorkeluitrusting).

Exclusief:

Optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.